Vogelsang Pantoletter

Under våren och sommaren säljer vi Vogelsangs fantastiska pantoletter (sandaler). Dessa pantoletter  är tillverkade i Tyskland och säljs endast hos medicinska fotterapeuter. De är tillverkade i naturmaterial med två remmar. Fotbädden är tillverkad i äkta naturkork och naturlatex och belagd med ett tunt lager starkt och mjukt oxläder. Sulan är anatomiskt utformad och är 12 mm högre vid hälen an vid tån vilket motsvarar en normal promenadsko. Pantoletten har en inbyggd hälkudde vilket gör att man kan stå och gå länge på hårda golv utan att bli trött. Fotbädden är även uppbyggd under tålederna för att ge ett ge ett bra och stabilt grepp. Ovanlädret är gjort av skinn och är fritt från PCP, AZO-färgämnen och andra farliga garvnings- och beredningsämnen. Pantoletten finns i 20 olika färger och utföranden.

Pris: 799:-

Pantoletten finns även med avtagbar sula så att man vid behov kan använda sina egna inlägg. Dessa finns i fem olika färger och utföranden. Denna pantoletten kan även med fördel användas av de som önskar en sko med lite högre klack.

Pris: 899:-

Diabetesstrumpor

Missa inte våra populära diabetesstrumpor som har en extra mjuk resår och en mycket fin tåsöm som sitter uppe helt utan tryck runt vaden. Finns de inte i er storlek och färg beställer jag naturligtvis hem. Denna strumpa finns även helt utan tåsöm.

Stödstrumpor

Vi säljer stödstrumpor av mycket hög kvalité som förebygger, lindrar, behandlar trötta och svullna ben och åderbråck. Glöm inte, att när du köper  stödstrumpor ska benen alltid mätas för att strumpan ska sitta perfekt. En stödstrumpa ska alltid sitta mellan 2 – 2,5 cm under knäet och är strumpan för lång får den aldrig vikas dubbel.

Välkommen för rådgivning och mätning av dina ben inför ditt köp!

 

 

 

 

    

Finns även med utbytbar sula